ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Ιωάννης Δ. Αγγελής

Ορθοπαιδικός Χειρουργός 

Ο Ιωάννης Αγγελής του Δημητρίου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία Ενηλίκων στην Α' Ορθοπαιδική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου της Αεροπορίας και στην Ορθοπαιδική Παίδων στην Α' Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού".

Μετά την κτήση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας τοποθετήθηκε με υποτροφία της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείου ΚΑΤ ως fellow (εξωτερικός συνεργάτης) με πλήρη συμμετοχή στις δραστηριότητες και τα χειρουργεία του τμήματος, όπου και παρέμεινε για δύο περίπου χρόνια.

Είναι μέλος σε διάφορους ιατρικούς οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού με συμμετοχές σε συνέδρια, courses και workshops.

Σήμερα ασκεί ελεύθερα το ιατρικό επάγγελμα με έδρα ιδιωτικό ορθοπαιδικό ιατρείο και με την δυνατότητα διενέργειας ορθοπαιδικών επεμβάσεων σε διάφορες ιδιωτικές κλινικές.

 
angelis-cv-photo-square_mini.jpg

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά με εμάς

 
anatomy-3d-2e2e38.jpg

Τι κάνουμε

Αντιμετωπίζουμε όλες τις παθήσεις και κακώσεις του μυοσκελετικού.

ebo-venn-long.png

Πως το κάνουμε

Τεκμηριωμένη και εξατομικευμένη ορθοπαιδική στην κλινική πράξη.

greece.png

Που θα μας βρείτε

Ιδιωτικό ορθοπαιδικό ιατρείο στον Βόλο και χειρουργεία σε ιδιωτικές κλινικές σε Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Συνεργασίες

Ομαδική εργασία

 
surgeons-team.jpg
 
 
gym-team.jpg
physical-team.jpg

Γνωρίζουμε ότι οι συνεργασίες φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους χειρουργούς, ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, προπονητές και γυμναστές με μόνο κριτήριο την καλύτερη πορεία των ασθενών μας.